lunes, 9 de julio de 2007

Enhorabona tieta Aurora!!!

Dimecres 4 de juliol de 2007 el Periódico publica, a les seves pàgines centrals, una pàgina informant de que a partir del setembre la nova directora de comunicació i portaveu del govern de Catalunya serà la flixanca Aurora Masip. Qui ho havia de dir, una flixanca, que és la meva tieta portaveu del govern Català! Moltíssimes felicitats i l'enhorabona tieta!!! Podeu dir la vostra als comentaris d'aquesta entrada. Gràcies.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anónimo dijo...

Potser ja fa massa temps que se sap la notícia però me ve de gust fer-hi referència ara. La veritat és que mos ho pensavem ben poc que la nostra tieta acabarie a la generalitat, almenys jo. És tot un orgull per a la nostra família i des d'aquí aprofito jo també per a felicitar-la donar-li ànims i desitjar-li mota sort.


Arnau