sábado, 16 de junio de 2007

Idees

En aquests dies estic patint una manca de idees. La veritat, no se que escriure al blog, no hi han informacions, ni debats, ni res, i m'agradaria que em donessiu idees per poder crear noves entrades al gust de la gent que visita diàriament o setmanalment el meu blog. Moltes gràcies.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Pau, suposo que avui estàs una mica trist perquè el Barça no ha guanyat la lliga, ni res.Tranquil i com diuen los vells "Pitjors no en vingon". pensa que en algun lloc hi ha un xiquet eixerit i intel.ligent com tu que és de l'equip guanyador i avui està esvanit.6 bessitos a cada galta. Tapadrina.

Anónimo dijo...

anònim:

Què et sembla:

Com milloraries l'estiu a flix ?

-activitats
-tallers
-xerrades
-progamació de festa major
-etc.

Anónimo dijo...

Ai això del problema de les idees!!

Ja et sortiran Pau i a vegades com els rius que van més o menys carregats.

De totes formes no pateixis que els que et són fidels et seguiran igualment.

Et suggereixo agafar un llibre o dicccionari i cercar paraules que puguis relacionar amb coses que t'agradin a tu,paraules que evoquin el poble de Flix, paraules que evoquin coses que comparteixes amb els teus i de les que puguis fer un bon escrit que t'agradi a tu sobretot, que el bloc és teu i és això el que valoren els teus; que sigui teu i que sigui personal i com ets tu amb les teves virtuts i defectes; defectes que només són petites ombres que deixen veure millor les teves virtuts.

Salut

JA

Pau Guiu Rofes dijo...

Hola.
Gràcies tantost per donam aquesta idea. Quant tingui temps intentaré publicar una entrada amb una idea semblant a la que m'has donat tu.
Gràcies

Pau Guiu Rofes

Anónimo dijo...

Hola Pau,
soc la Fina, la mare del Raül de Lleida.

M'ha agradat molt ensopegar amb el teu blog (de casualitat). És una bona idea. Jo el visitaré per estar al dia de les coses que passen a Flix.

Una abraçada