jueves, 24 de mayo de 2007

40a Trobada del SCIC

El dia 13 de maig de 2007 és va celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona la 40a Trobada del SCIC(Secretariat de Corals Infantils de Catalunya). Per aquest motiu és van estrenar 6 cançons per corals mitjanes i grans i una cantata. Les 6 cançons eren música i lletra de compositors i poetes catalans. Les cançons és titulen: "El cocodril obre...", "El mussol", "Clac", "Bombolles", "Nit" i "Marina". La cantata, estava composada expressament per la ocassió. El seu compositor és el Carles Santos i els poetes que han fet la poesia són Manoel de Barros i Albert Roig. Cal dir que tan el compositor com els dos poetes són de les terres de l'Ebre. La música de la cantata era música contemporània. La instrumentació estava formada per un piano i percussió. També hi havien una soprano i una contral solistes i uns nens solistes que van triar d'algunes corals participants. El poema tracta, més o menys, del paissatge de l'Ebre, amb oliveres, arbres, boscos, ocells, sequies, etc.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Wola! Soc Carles de Mora la nova ke anava en tu a classe a Flix quan erem petits jeje. Fa mlt temps ke no parlem! Tens messenger? Si en tens escriulo per aki sisplau,m'agradaria poder parlar en tu per com et van les coses. M'ha agradat poder trobar el teu blog i saver algo de tu, tens coses mlt interessants. Ya parlarem pel msn o per aki, Adeew!Records a la familia!

Anónimo dijo...

Hola Carles!!Sóc Pau Guiu, io tambe tenia ganes de parlar en tu pel msn, pero no sabia si ni tenies. Lo meu msn és Xavi_6_20@hotmail.com
Ja parlarem pel msn.
Dew!Recors a la teua familia