lunes, 23 de abril de 2007

Festa de Sant Jordi

Poso aquesta entrada perquè m'agradaria saber que opina la gent sobre aquesta pregunta: Al dia de Sant Jordi s'hauria de fer festa a Catalunya? Ja que és el nostre patró, és bon motiu fer fer festa, així, és poden fer més activitat al llarg del dia, per exemple: xerrades sobre Sant Jordi, etc., a part de la venta de llibres i roser.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo crec que l'ànima de Sant jordi és precisament que, tot i no ser festa, els catalans ens volquem al carrer. Qui més ho pot dir, això?
Però estaria molt bé que poguéssim declarar el dia de Sant Jordi com a dia de l'esperit català o alguna cosa semblant.
És que els catalans tenim un encant especial!!!

Anónimo dijo...

si jo canviaria la diada del 11 de setembre per esta xk mira k selebra una derrota i ames si es lo parto aurie de ser mes festa
xol

Anónimo dijo...

Home, per ser patró mirant motius religiosos no, per culturals i que reforcin la idea que Catalunya ha de defensar la seva llengua i cultura, rotundament sí.

Avui, Diada de Sant Jordi he estat a Barcelona i si els ciutadans de segona per Telemadrid i l'Espanya de caverna són els castellanoparlants, crec que no deu haver ciutadans de primera en realitat si veus el panorama i no existeix el número u a les calculadores i els catalanoparlants o catalans i seguidors del Sant Jordi català, som ciutadans de tercera per la castellanització de tot allò que no era estrictament la festa del llibre i de la rosa que avui feia de Barcelona una ciutat més catalana que mai, encara que sigui amb una festa contaminada pel consumisme i les peles.

Salut!!

JA

Mani, fill de Mani dijo...

Jo no sóc de sants ni santes però canvio ràpid la Pilarica per Sant Jordi!!

Anónimo dijo...

wola pau!!
mas dmanat un komentari i aki el teeeens ^^ ya tn posare +
wnu, ke mentre es faigui festa... ^^
no, crec que ja que es el patró de Catalunya, una mica més de festa si que podriem fer.
wnu, molts llibres i roses x a tutoooom!!! ^^
ah pau, bsitos! (K) ^^

N€rëª

Anónimo dijo...

Crec que seria molt correcte en un dia com el de Sant Jordi fer festa a Catalunya. Si així fos, es podria aprofitar per fer activitats diverses: jocs xerrades sobre la llegenda i temes relacionats amb aquesta; veure la diversitat de llibres que hi ha; anar a comprar una bona rosa; prendre's un dia de relax enmmig d'un trimestre escolar de treball profund ... etc etc. De fet, jo ja me l'agafo com si fós una "festa" aquest dia, així que lo bo seria que tots el poguessim disfrutar com si fós un dia no laboral.

Vagi bé!

Ciau!!

---- JºRd! ----