lunes, 19 de marzo de 2007

Quins fitxatges farà el Barça?

Aquí podreu escriure comentaris sobre els jugadors que marxaran del Barça de cara a la temporada 2007-2008 i quins jugadors s'incorporaran al Barça.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

FUERTES
Jo krek k un fixatge inportant seria la incorporacio de Cristiano Ronaldo,per reforçar la delantera,tambe la incorporacio de Lampard, apart de ser un gran futbolista es molt bo i per finalitzar el fixatge de Terry k en akets moments es un dels millors defenses del mon.
Jo faria fora a Ronaldinho, Ezquerro, Gudjonsen, Motta i Belleti ja k an kumplit amb el k avien k fer, potser us extranyeu amb el de Ronaldinho pero jo krek k ja arribat el seu fi en aket Club.
Adeu

Anónimo dijo...

XOL
Jo krek k haurien de fitxar a cristiano ronaldo i a kaka i jo tmb deixaria anar a motta belleti ronaldiho ezquerro
dew

Anónimo dijo...

Pibe
Jo crec que haurien de fer fora a ezquerro,gudjohnsen, motta,edmilson, belleti i silvinho, perque fan el penot pel nivell que te aquest equip, i al lloc d'aquests haurien de fitxar a:
Ezquerro - C.Ronaldo
Gudjohnsen - Trezeguet
Motta, Edmilson - Lampard
Belleti - J.S.Park o Alves
Silvinho - Abidal

Despres tambe hi han jugador revelacio com DENILSON de l'Arsenal que te uns 19 anys, CAVANI del Palermo i OKAKA de la Roma!!
diguessim el que diguessim faran el que voldran aixi que.....tan me fot...

Anónimo dijo...

FERRY 72.

Primerament per k el barça tingui un bon equip 1r tindrie que tornar maxi, despres fitxar a: Gerrard, Trezeguet, Cassilas o Buffon, Sinama Pongolle

Anónimo dijo...

Per k el barça tingui un von ekip an de fitxar a el numero 2 del Flix k el vai veure jugar laltre dia i es molt pero k molt paket kom tots els del Barça